Gdzie szybko zrobić zdjęcie do karty pobyt

Post new topic   Reply to topic    MagicRadio Forum Index -> Muzyka
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FarelTorson
Nowy

PostPosted: Thu Jun 11, 2026 6:55 am    Post subject: Gdzie szybko zrobić zdjęcie do karty pobyt Reply with quote

Cześć, jutro mija termin złożenia wniosku, a ja nie mam jeszcze zdjęcia. Zupełnie zapomniałem o tym wcześniej. Wszystkie studia w okolicy są zamknięte lub mają kolejki. Czy mogę zrobić takie zdjęcie samemu w domu? Jeśli tak, to czy wystarczy zwykły telefon? Zależy mi na czasie i prostocie.
Back to top
View user's profile Send private message
Bilbo
Nowy

PostPosted: Thu Jun 11, 2026 9:14 am    Post subject: Reply with quote

Też miałem podobną sytuację. Wrzuciłem w wyszukiwarkę coś w stylu „zdjęcie do dokumentów online” i trafiłem na cukr.photo. Próbowałem ich opcji Zdjęcie do karty pobytu CUKR i było całkiem dobrze. Wgrałem zwykłe zdjęcie z telefonu – zrobiłem je przy oknie, bez lampy. Po kilkudziesięciu sekundach dostałem gotowy plik. Zapłaciłem dopiero po tym, jak zobaczyłem podgląd i uznałem, że jest ok. Nie wiem, czy to zawsze działa tak szybko, ale u mnie owszem. Moim zdaniem lepsze to niż bieganie po mieście. Jeśli masz wątpliwości, możesz najpierw sprawdzić bezpłatny podgląd – nic nie ryzykujesz.
Back to top
FarelTorson
Nowy

PostPosted: Thu Jun 11, 2026 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Super, dzięki za pomoc.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    MagicRadio Forum Index -> Muzyka All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

purplePulse Created By Kevsgsm78 :: Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group